Min mamma avrådde mig från att gifta mig med henne. Hur ser barnen till en speciell kvinna ut nu

 Min mamma avrådde mig från att gifta mig med henne. Hur ser barnen till en speciell kvinna ut nu

Rose Siggins var en anmärkningsvärd och motståndskraftig kvinna som visade världen att det inte finns några omöjligheter. Född 1972 insåg Rose’s mamma omedelbart att hennes dotter var extraordinär. Läkarteamet föreslog att mildra svårigheterna med Rose’s sällsynta tillstånd – benen sammanfogade vid höften – genom kirurgisk borttagning. Modern gav sitt samtycke till den komplexa proceduren. Trots sitt unika fysiska tillstånd strävade Rose efter utbildning och levde ett vanligt tonårsliv.

Siggins erkände för journalister att hon aldrig riktigt kunde vänja sig vid blickarna från främlingar. ”De stirrar och döljer det inte, både barn och vuxna. Siggins träffade sin blivande man medan hon arbetade på en bilservicecenter. Paret pratade ofta i telefon för arbetet. Ungdomar flirtade och flörtade med varandra utan att se varandra.

Det första mötet förändrade Rose’s liv dramatiskt. Dave friade till vår hjältinna idag. “Min mamma avrådde mig från att gifta mig med Rose,” erkände mannen. “Hur hanterar du hennes funktionshinder?” frågade Dave’s mamma en gång. “Läkarna blev mållösa av nyheten om min första graviditet. Jag födde en frisk pojke,” förklarade Siggins.

Trots dessa utmaningar kämpade hon. Några år senare blev hon själv mamma. Rose var inte en kvinna som lätt erkände sig besegrad. Denna extraordinära individ verkade ha tid för allt: sköta hushållet, uppfostra sina barn, ägna sig åt skateboardåkning och till och med medverka i en populär amerikansk TV-serie.

En olycklig händelse ledde till Rose’s alltför tidiga bortgång. Oförmögen att bekämpa en infektion som hon drabbades av efter borttagning av njursten, avled hon. Rose var bara 43 år gammal.

Понравилось? Расскажи друзьям: